Thursday, January 10, 2013

PITUTUR JOWO

Pitutur Jowo asli ojo dilalekno
Urip iku mung sedelo
Mulo ojo digawe sengsoro
Ayo podo makaryo golek bondo
Ning ojo lali karo wanito
Sing disebut surgo ndunyo
Bojo limo ra popo
Ben iso kelonan saben dino
Seminggu iku pitung ndino
Dadi sing rong dino iso nyilih rondo
Ra usah mikir duso
Sing Kuwoso iku gede pangapuro
Mulo konco...
Tulung pitutur iki disebarno marang konco
lan Moro Tuo
Kowe bakal diantem nganggo tugelan boto
Ra percoyo cubo buktino!!!
Sing meneng berarti rumongso
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino ...
Sing manyun berarti ra'iso boso jowo

Sumber dari http://kask.us/g4bDz oleh biazstya1004

No comments:

Post a Comment